bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Ha már nincs rá szükséged, ne dobd ki - Segíts Te is!

gazditkeresek.hu  - 2009 december 1, kedd - 20:09

... MI ELJUTTATJUK AZOKNAK, AKIK ÖRÜLNÉNEK NEKI!

Otthon már nem használt, állatok etetetésére viszont még jó tálak, edények; régóta a fogason porosodó póráz, nyakörv; megunt kutya/macska játékok, kiselejtezésre ítélt takarók, lepedők, fekhelyek. Odahaza csak útban levő, de állatszállításra alkalmas boxok, üresen tátongó kutyaházak. Lecserélni való lapát, seprű, műanyag vödör...

Kedves állatbarátok,  a Jane Goodall egyesület idei utolsó menhelylátogatása a Konrad Lorenz Természet- és Állatvédő Egyesülethez vezet!

A Konrad Lorenz egyesületnél gondozott cicusok és kutyusok számára visznek Budapestről adományokat, és megsétáltatnak pár kutyuskát is, várják résztvevők jelentkezését, a számotokra felesleges tárgyakat, továbbá a felajánlásokat:

A következő tárgyi adományoknak örülnének leginkább: Száraztáp és konzerv kutyusoknak; Tisztítószerek (jobbára fertőtlenítő szerek); Állatgyógyászati dolgok (féreghajtók, külső élősködők elleni szerek, gombára, sebre való kenőcsök, Betadin, Tetran, vatta); Szépségápolási eszközök (fésű, kefe, babaolaj).

A látogatás helyszíne, időpontja: 2009. december 12. szombat, Hódmezővásárhely

Az adományokért Budapest területén házhoz mennek, jelentkezni az eszoke@janegoodall.hu e-mail címen, vagy a 06-30-428-4829 telefonszámon lehet.


Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Budapest

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
t

kutya gazdit keres
t