bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Fogadj örökbe egy lovat!

szokera  - 2008 december 1, hétfő - 21:04

Lepd meg családtagjaidat, barátaidat, ismerőseidet vagy akár saját magadat egy sokat szenvedett ló jelképes örökbefogadásával! Ezek az állatok egész életükben oly készségesen szolgálták az embereket, de miután gazdáik számára feleslegessé váltak, utolsó útjuk a vágóhídra vezetett volna. A BOTTYÁN "EQUUS" HUNGÁRIA Az öreg, beteg és sérült lovakért Közhasznú Alapítvány azonban megmentette őket. Az Alapítvány tagjai két kezük munkájával létrehoztak a rászoruló lovak számára egy lómenhelyet, ahol szerető gondoskodásra leltek. Ellátásuk viszont igen költséges.

Örökbefogadásukkal most Te is segíthetsz boldogságot vinni a lovak hátralevő éveibe!

Az örökbefogadás egy évre szól, melyről hivatalos oklevelet állítunk ki. A kiválasztott ló marad az Alapítvány tulajdonában a tanyán, az örökbefogadásra fordított összeg az Alapítvány bankszámlájára kerül, és a menhely fenntartására, a lovak ellátására költik. Az adoptált ló, a Bottyán Equus Hungária Alapítvánnyal egyeztetve látogatható (de nem lovagolható).

A névleges örökbefogadási program a Bottyán "Equus" Hungária Közhasznú Alapítvány és a Jane Goodall Rügyek és Gyökerek Egyesület közös programja, de a támogatás teljes összege a lovakat illeti.

E-mail: info@janegoodall.hu

Telefonszám: 30/428-4829

www.bottyanequus.com , www.janegoodall.hu


2008-12-02 15:51
# 3
oposszum
oposszum

Köszönöm! Hamarosan megnézem.

2008-12-02 12:22
# 2
szokera
szokera

A Bottyán Equus-nál van egy csacsi!! S két póni!! Lapozz az örökbefogadható lovakhoz, s megtalálod őket: www.janegoodall.hu/lovakeletrajza

További infót szerintem Éva, a menhely vezetője biztosan tud ebben a témában, telefonszámát, e-mail címüket megtalálod a honlapjukon: www.bottyanequus.com

2008-12-02 11:52
# 1
oposszum
oposszum

Miután elolvastam a Bottyán Equus Alapítvány felhívását beteg és öreg lovak jelképes örökbefogadására, eszembe jutott, hogy vajon beteg és öreg szamarakkal van-e hasonló. Tud esetleg ilyenről valaki?

A felhasználó gazdit kereső állatai: 1 db.
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Váci járás

kutya gazdit keres
Sátoraljaújhely

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Pécs

kutya gazdit keres
Szilasliget