bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Eredményhirdetés: Mozgásban!

gazditkeresek.hu  - 2009 június 22, hétfő - 21:21

Harmadik fotópályázatunk közönségdíjasának megválasztása ezennel lezárult. Rendhagyó módon ez alkalommal egynlő számú közönségjejölés érkezett a két legnépszerűbb fotóra, így két játékosunk is átveheti a közönségdíjat. A nyertes kép kiválasztása most sem volt könnyű, de végül határozott javaslat érkezett fotós kollegánktól, és természetesen a sorsolásról sem feledkeztünk meg!

Szeretnénk megköszönni minden pályázónak, véleményezőnek a részvételt, reméljük harmadik játékunk is kellemes kikapcsolódást nyújtott mindenkinek, tartsatok velünk legközelebb is!

A nyertes kép:

pedit - Futóverseny

"Gratulálok! Nagyon különlegessé teszi a képet a különböző életterek találkozása, a mező és a vízivilág határa, melyet esetedben maga a mozgás, a dinamika kapcsol össze. Szép a kompzíció, az egész képet átfogó jobbra felívelő vonalvezetés! Kár hogy az élességállítással nem bírkozott meg a géped, de ezen a pályázaton ezt természetesen nem lehet hibának felróni! Az ilyen képekért érdemes fótózni, csak így tovább!"


A közönségdíjas fotók:

SuzyGirl - 24-ből 3 láb


foxik - Hozzuk!


Kisorsolt fotó:

Adryenn - Kihoztam a vízből


2009-06-25 15:07
# 6
Legolas
Legolas

Mindegyik díjazott fotó nagyon szuper! pedit képe megérdemli az első helyet!

SuzyGirl  re: pedit #2
2009-06-25 13:24
# 5

Nekem is ez volt a kedvenc képem, gratulálok! Vigyor

2009-06-25 12:00
# 4
Cica_Ildi_Cica
Cica_Ildi_Cica

Gratula a nyerteseknek ! De a többiek sem keseregjenek / keseregjünk Vigyor természetesen a mi képeink is jók a mi szemszögünkből és érzéseink világából !.Persze győztesnek lennie kell egy ilyen versenyen , de szerintem mindannyian már nyertünk azzal, hogy feltehettük képeinket és megnézhettük másét is Vigyor S nem utolsó sorban szeretném megköszönni a " szervezőknek " a munkát és kedvességet na és persze mindent !! Üdv minden  itt "megjelenő" olvasgatónak és nézegetőnek. Egy az biztos : mi nagyon szeretjük az állatokat, s ennél több nem is kell ! Csók : Ildi

madár  re: pedit #2
2009-06-24 19:29
# 3

Nagyon klassz, megérdemli az érmet!

2009-06-23 20:59
# 2
pedit
pedit

Szívből köszönöm mindenkinek! Zavarban van

2009-06-23 08:48
# 1

Jaj de jó, a kedvenc képem nyert :) Gratula!

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Szigetszentmiklós

macska gazdit keres
Üllő

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Dabas

kutya gazdit keres
Budapest