bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Csütörtökön koncert az árvízben bajbajutott kutyák és állatmenhelyek javára

gazditkeresek.hu  - 2010 július 4, vasárnap - 22:04

Sztárok és Civil szervezetek összefogása az állatokért! 20.00 óra, Városmajori Szabadtéri Színpad. Még vannak szabad helyek!

Minden, a jegy vásárlására elköltött forint közvetlenül a bajba jutott menhelyek és az ott élő kutyák megsegítésére szolgál. A művészek nagyvonalúan lemondtak a fellépti díjakról, a szervezők és önkéntesek szabad idejükben ingyenesen végzik, munkájukat. Bár törekszünk arra, hogy a Szabad Tér Színházzal közös vállalásban szervezett segély koncerten magas színvonalú kulturális élményt nyújtsunk támogatóinknak, a fő célunk a figyelem ráirányítása a problémára, és hogy a segítő szándékkal megvásárolt jegyekért cserébe mi is adhassunk valamit. A támogatók a támogatás nagyságától függően pártoló jegyeket kapnak.

A támogatás lehet pénzbeli, illetve tárgyi eszköz: táplálék, állatgyógyszer, fertőtlenítőszer, stb. ami a menhelyek felújításához, használhatóvá tételéhez szükséges.

Fellépők: Zorán, PaDöDö, Keresztes Ildikó, Gerendás Péter, Irishfeet és a Bloomhorne együttes, Szekeres Attila és Balázs Gergely improvizációi valamint, további meglepetések.

Műsorvezető: Hegyi Barbara, Azurák Csaba Szervezők: A koncert a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft., a Vigyél Haza Alapítvány, Zöld Zebra Állat-és Természetvédő Egyesület és a Felelős Állatbarátok Egyesülete közös vállalásában kerül megrendezésre.

A rendezvény védnöke: Keveházi Krisztina, az Operaház magántáncosa!

Üzenet:

Az árvíz miatt nem csupán az emberek, de a kutyák is fedél nélkül maradtak. Sok ezer állat sorsa vált tragikussá, amikor a víz elöntötte a házakat és vele együtt a gazdátlan állatokat befogadó menhelyeket is. Az otthon nélkül maradt családok, ideiglenes szállásaikra sem vihették magukkal hűséges kutyáikat. Az állatok, még az embereknél is kiszolgáltatottabbak. A szeretett állatainkról való gondoskodás megmutatja emberségünket. A rászoruló emberek érdekében már hatalmas társadalmi összefogás indult. Azonban a leginkább kiszolgáltatottaknak: rászoruló embertársaink állatainak nyújtott segítségünk, társadalmi felelősség vállalásunk összetartásunkat, emberségünket jelképezi, így példát mutat a következő generáció számára is.

További segítséget fogadunk az SMS Adomány-vonalon: 1784 számon.
Üzenet: ’adomány’: 300Ft/ SMS (a koncertet követő két hónapon át, valamennyi bevétel az elkülönített számlára kerül)

Kutya a háztetőn Jegy árak: 3000 és 2000 Ft/db
A jegyek megvásárolhatóak: a Szabad Tér Színház jegyirodáiban (Városmajor, Margitsziget), online a www.szabadter.hu oldalon, és az ismert Interticket Jegyirodákban.

További adományokat az alábbi, elkülönített számlaszámon kezeljük: 11714006-20446624

A koncert támogatói: Mars Magyarország, Fressnapf Hungária Kft. Bayer Hungária Kft. Média támogatók: Bors origo TV2


2010-07-19 15:22
# 1

A koncertre sajnos nem tudtam elmenni, két nappal később próbáltam sms-t küldeni a megadott számra több ízben, de nem fogadta a rendszer.

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Négyes

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Battonya

kutya gazdit keres
Battonya