bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Állatok világnapja az "Állat és Ember" egyesülettel

gazditkeresek.hu  - 2011 szeptember 7, szerda - 15:19

Az Állatok Világnapja alkalmából egyesületünk, az „Állat és Ember” Állat- és Természetvédő Kulturális és Szabadidő Egyesület egész napos nagyszabású rendezvényt szervez 2011. szeptember 24-ére a Pestújhelyi Közösségi Házba (XV. Ker. Szűcs István u. 45.) A rendezvény INGYENES, 9-től 18 óráig tart és a gondolatkör, mely köré szerveződött: az állatok szeretnek és segítenek Téged – szeresd, tiszteld őket Te is!

Ennek a gondolatnak a jegyében szeretnénk bemutatni, hogy ha nem egy tárgynak tekinted őket, ahogy a Btk. és a Ptk. teszi, hanem megtalálod feléjük a kommunikációt, ahogy ők próbálják feléd, empátiájukkal, intelligenciájukkal segítik a rászorulókat. El kellene gondolkodni, miért hagyjuk, mi emberek sokan veszni ezt a csodálatos értéket. Hogy lehet ezeket a fantasztikus lényeket éheztetni, bántani, kínozni?

Bottyán EquusA program tengelyét így a segítő és a rendezvényen bemutatkozó és bemutatót tartó szervezetek alkotják: a Bottyán Equus Hungária Alapítvány Ló-menhelye (autitstákat segítenek. Annál nagyobb csoda ez, mert az ember által megkínzott, mentett állatok képesek az autizmus falait bizalmukkal, szeretetükkel áttörni), a Tetra 2002 Alapítvány, mely társállat-asszisztált terápiával segíti a pszichés problémákkal vagy fogyatékkal élőket, a Pannon Kutyás Mentők és a Vakvezetőkutya Iskola, akiket bemutatni sem szükséges: hosszú ideje végzett áldozatos és eredményes munkájuknak köszönhetően nem csak hazánkban ismertek.

Kutyás mentőkAz állatokkal találkozni a rendezvényen az „Állat és Ember” Állatvédő Egyesület, a Németjuhász Fajtamentés, macskamentők állatai révén lehet, a későbbi örökbefogadás kölcsönös reményében. A rendezvényen felső tagozatosok illetve középiskolások részére állatvédelmi-állatismereti vetélkedő lesz. Ennek társszervezője az UMSZKI, azaz az Újpesti Két Tanítási Nyelvű Műszaki Szakközépiskola, Zombori Béla igazgató úr vezetésével.

Terápiás kutyaA műsorban olyan kiváló művészek, és az állatok ügye mellett elkötelezett személyiségek vesznek részt, mint Keresztes Ildikó, David Merlini, akiknél ez már missziónak is tekinthető, valamint számos amatőr, de produkciójukat tekintve profi formáció: a Népszigeti iskola bemutató csoportja, a Zahra és a Démonok, a Lángoló Lelkek, és sokan mások.

Lesz továbbá kutyaruha varró verseny és divatbemutató, állat-gazdi ki mit tud, kutya szépségverseny, báb-program, kreatív programok és kvízek és számos egyéb produkció.. Önt is szeretettel várjuk! Állatoknak belépés oltási könyvvel, érvényes oltással! Részletes program a www.allatesember.hu honlapon Információk:
Takács Kati: 06-70-223-6476, allatesember@gmail.com

 


Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Balatonlelle

macska gazdit keres
Kecskemét

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Budapest