bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Állatok Világnapi támogatási akciók Szegeden

fagabi  - 2011 szeptember 30, péntek - 14:04

Tappancs Állatvédő Alapítvány október 1-én 10-15 óra között örökbefogadó napot tart a szegedi Napfény Park Kereskedelmi Központban. Ahol 11-től Fancy, Tódi és Tádé, a három terápiás kutya is bemutatót tart az érdeklődőkenk.

A helyszínen a Tappancs Tanyáról érkező kutyusok és az ideiglenes befogadóknál élő cicák szerencsét próbálnak, felelős gazdit keresnek, de minden kedves szónak, simogatásnak és végtelenül örülnek.

Az Alapítvány önkéntesei a helyszínen élelmiszeradományokat várnak a 260 kutya és a 30 cica ellátására, valamint a rendezvényen gyűlt pénzadományok a Tappancs Kennel Kampány részét képezik.

Az Alapítvány támogatóinak köszönhetően október 3 és 9 között a Pizzatoronynál rendelt Tappancs családi pizzával duplán, vagy a Stop Cukrászdában elfogyasztott Tappancs feláras ételekkel és italokkal a Tappancs Tanya karantén befejezését támogathatják a szegedi állatbarátok.

A Cora Hipermarket felajánlásában egészen november végéig a kasszasornál található perselyekben a Tappancs javára gyűlik az adomány.

Kérünk minden szegedi támogatót, hogy lehetőségeihez mérten segítse a Tappancs Állatvédő Alapítvány áldozatos munkáját. A mai nehéz időkben különösen nagyra értékeljük a legkisebb hozzájárulást is.

Köszönjük!

Tappancs kutyusok és a Tappancs cicák.


A szervezet gazdit kereső állatai: 10 db.
Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budakeszi

kutya gazdit keres
Üllő

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Kompolt

macska gazdit keres
Nagykanizsa