bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Állati receptverseny

gazditkeresek.hu  - 2011 december 1, csütörtök - 09:35

Finomabbnál finomabb – s egyben egészséges - ételkölteményekkel eteted kedvencedet? Születésnapjára tortát sütsz neki? Szívesen megosztanád kutyád kedvenc ételeinek receptjét másokkal is? Itt a remek alkalom, hogy másnak segítve, örömet okozva, még nyerj is ezekkel a receptekkel!



Az „Állat és Ember” Állatvédő Egyesület receptversenyt hirdet gazdiknak!

A recepteket 2011. december 15- ig küld el az allatesember.ave@gmail.com email címre az elkészült étel fotójával együtt. Szívesen vesszük, ha fényképet küldesz a „minőségellenőrröl is, miközben az étket fogyasztja, és nevét is megírod, megköszönjük továbbá, ha a készítési fázisokat fényképpel illusztrálod - például torták esetében – hogy aki elkészíti majd, könnyebben boldoguljon!

A feltöltött receptekre szavazni a következő linken lehet: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.224921440910855.48982.124649984271335&type=1&l=02a57dcf73

Az első három helyezettet a lájkolók szavazatai alapján választjuk ki, szavazategyenlőség esetén állatorvosaink döntése alapján, arra figyelemmel, mennyire jó összetételében az étel a kutyának, mennyire veszi figyelembe élettani igényeit, míg a különdíjat egyesületünk tagjai ítélik oda a legizgalmasabb recept beküldőjének.

Az első három helyezett Bergendi Zsuzsa kézműves ajándékait kapja, az egyesületi különdíjas pedig – szintén egyesületünk kreatív körének „termékét” - díszgyertya-csomagot, ami reméljük, az ünnepek fényét emeli majd

Eredményhirdetés: 2011. december 20-án lesz. A nyertesek nevét és a nyertes ételek receptjeit a fotóikkal együtt a Facebook oldalunkon és a www.allatesember.hu oldalon is közzé tesszük.

A beérkezett receptekből honlapunkon elektronikus kiadvány készül „Kutyaszakácskönyv” címmel. Így, ha kifogysz az ötletekből, csak fellapozod a honlapunk szakácskönyvét, és máris tobzódhatsz! A verseny résztvevői tudomásul veszik, hogy a nevezéssel valamennyi jogukról lemondanak az Egyesület javára, és ha már publikált recepttel indulnak, melynek tulajdonosa kártérítési igénnyel él az Egyesülettel szemben, úgy ezért nekik kell  helytállniuk.


Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Pomáz

kutya gazdit keres
Németkér

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Székesfehérvár

kutya gazdit keres
VÁC