bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Állateledel gyűjtés

konradlorenz  - 2008 október 7, kedd - 10:02

Ked­ves Ál­lat­ba­rát!

A Kon­rad Lo­renz Ter­mé­szet- és Ál­lat­védő E­gye­sü­let 2008. október 10-én (­­pén­­te­­ken), is­mét ál­­la­­te­­le­­del gyűj­tést tart a hód­­mező­­vá­­sár­­he­­lyi TES­­CO hi­­per­­mar­­ket­­ben, a Bo­­gáncs Ta­­nya Ál­­la­­tott­­hon négy­­­lá­­bú la­­kó­i szá­­má­­ra.

Az ál­la­tott­hon­ban je­len­leg 70 ku­tyus vár­ja e­le­de­la­do­má­nya­it (pl.: szá­ra­ze­le­del, kon­zerv, szá­raz­tész­ta, stb...).

Kér­jük se­gít­se Ön is ál­la­te­le­del vá­sár­lá­sá­val ak­ci­ón­kat. Az e­­gye­­sü­­let ön­­kén­­te­­se­i 15 és 20 ó­­ra kö­­zött, az üz­­let szél­­fo­­gó­­já­­ban vár­ják Önt és se­gítő­kész ba­rá­ta­it. Az e­­le­­del mel­­lett na­­gyon szí­­ve­­sen el­­­fo­­ga­­dunk kü­­lön­­böző ku­­tya­­fel­­sze­­re­­lé­­se­­ket is (pl.: nyak­ör­­ve­ket, pó­­rá­­zo­kat, já­­té­­ko­kat, stb...), a­­me­­lyek­­re el­­­mond­­ha­­tat­­la­­nul nagy szük­­sé­­günk van.

Ne fe­led­je: már EGY kon­zerv vá­sár­lá­sá­val is se­gít!
Há­lá­san kö­szön­jük se­gít­sé­gét!


2008-10-08 16:26
# 1
zavadil@t-online.hu
zavadil@t-online.hu

Sajnos messze lakok onnan,pedig szívesen segítenék,nekem az Érdi Tesco van közel,esetleg a Budaörsi! Viszont hoztunk kutyust haza az Illatos útról. Tisztelettel! Zavadil Borbála

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Püspökladány

kutya gazdit keres
Püspökladány

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Solt

kutya gazdit keres
Surány