bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

A te kutyád is bekerülhet a naptárba!

szokera  - 2008 október 14, kedd - 22:01

A Futrinka Egyesület a 2009-es évre egyesületi falinaptár kiadását tervezi!

A naptár 12 hónapos bontásban, A4-es méretben készül, egy oldalon több kutya képével és nevének feltüntetésével.

Kutyája is bekerülhet a naptárba, az alábbi módokon:

- ha kutyája valamely olyan fajtából származik, amelyet az Egyesületünk fajtamentőként ment (magyar vizsla, cocker spániel, német dog, tacskó), legalább 2.000 Ft adomány befizetése után ként Egyesületünk biztosítja a megjelenés lehetőségét, amennyiben egy nagyfelbontású képet, illetve a kutya nevét e-mailben a futrinkanaptar@gmail.com e-mail címre elküldi,

- bármilyen fajtájú, korú, nemű, korábban a Futrinka Egyesülettől örökbefogadott kutya képe bekerülhet a naptárba 1.500 Ft adomány befizetése után ként, ha róla egy új, a gazdánál készült képet és a kutya nevét elküldi a futrinkanaptar@gmail.com e-mail címre.

Az adományokat a Futrinka Egyesület 10404089-49575251-57561000 számú, Kereskedelmi és Hitelbank Zrt-nél vezetett bankszámlájára lehet befizetni (naptár + kutya neve megjelöléssel). Az adományért cserébe egy naptárt is adunk annak elkészültét követően. Kérjük, hogy a postázási címet a fényképpel együtt küldje el számunkra!

Fontos, hogy csak jó minőségű, nagy felbontású és nagy méretű fotókat tudunk elfogadni!

Az adományokat Egyesületünk működésére, a gondozásunkban lévő kutyák ellátására fordítjuk.

A naptárba jelentkezni 2008. október 25-ig lehet, ezt követően nincs lehetőségünk új képeket fogadni, mert megkezdődnek a naptár szerkesztési munkái.

A későbbiekben a naptárokat az Egyesület számára 1.500 Ft-ot vagy azt meghaladó adományt adó támogatóinknak kívánjuk biztosítani.
Ha szeretné a naptárt ba megkapni, az utaló nevének, az utalás idejének és összegének megjelölésével küldje el a postázási címet vagy az esetleges átvételi szándékát jelezze a fenti - futrinkanaptar@gmail.com - e-mail címen. Automatikusan - az igény jelzése nélkül - naptárt küldeni nem tudunk.

Köszönjük!

A Futrinka Egyesület csapata
http://www.futrinkautca.hu/


A felhasználó gazdit kereső állatai: 1 db.
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
VÁC

kutya gazdit keres
VÁC

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Kömlőd

kutya gazdit keres
Siófok