bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

A Jane Goodall Intézet következő menhelylátogatása

szokera  - 2011 január 31, hétfő - 12:58

Tavaly év vége felé érkezett a hír Kecskemétről:

A Menhely az Állatokért Környezetvédelmi és Állatvédelmi Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány (Kecskemét Kisfái 211/a) Menhelye http://menhely.eu/ kéri a segítőkész Állatbarátok támogatását! A sérült, megkínzott kutyusok megmentése Bács-Kiskun megyében, de főleg Kecskeméten és környékén a mi feladatunk.  Nyakunkon a tél, a kutyusok is fáznak, amíg kóborolnak, éheznek, de amikor a menhelyünkre kerülnek, nehezen győzzük az étkeztetésüket, nehéz  számukra melegedő helyet biztosítani. Sajnos  tapasztalatunk szerint sok a tanyán magára hagyott állat, illetve sok anyakutya is  várható az elkövetkezendő hónapokban, akiket kiebrudalnak a nem kívánt szaporulatukkal együtt.

Az általunk elkobzott, a felelőtlen gazda által  magára hagyott vagy  megkínzott, az utakon sérült kutyák szakszerű ellátása is  egyre nagyobb gondot jelent, nem csak pénzügyi, hanem egészségügyi és étkeztetési szempontból is. Menhelyünkön még nem megoldott az egészségügyi karanténozás lehetősége, emiatt nagy a  gyógyításukra, rehabilitációjukra fordított költségek összege.Tervünk megvalósításához  kérjük segítségüket, anyagi támogatásukat!

Nekik gyűjtünk az elkövetkező hetekben, remélve, hogy teli autókkal megrakodva indulhatunk februárban, megsétáltatni a gondozásukban lévő kutyusokat.

A következő tárgyi adományokat gyűjtjük:

konzerv, száraz táp, felnőtt  - kölyök féreghajtó, bolhairtó spray, pléd,  törölköző, műanyag kosarak a betegházba, folyékony fertőtlenítő, alapozó festék, klórmész, hypó-tabletta, kandalló, tüzelő, faanyag, cserép, szigetelőanyag, vízvezetékcső, csapok, tégla, cement, homok és minden egyéb hasznosítható dolog, melyre egy épülő menhelynek szüksége lehet.

V á r j u k   f e l a j á n l á s a i k a t!

Anyagi támogatást a következő bankszámlaszámra várunk:

Jane Goodall Intézet  -  OTP 11719001-20340690

(A megjegyzés rovatban kérjük, tüntessék fel, hogy a „Menhely Projekt-Kecskemét” részére küldik az adományt.)

Várjuk továbbá résztvevők jelentkezését, akik szívesen velünk tartanak és foglalkoznak menhelyi kutyákkal.

Felajánlásaikat és részvételi szándékukat Szőke Erikánál az eszoke@janegoodall.hu e-mai címen, vagy a 30/428-4829 telefonszámon jelezhetik.


A felhasználó gazdit kereső állatai: 1 db.
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Budapest

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Tárnok

macska gazdit keres
Szentendre