bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

1% Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület mentendő kutyáinak

retriever  - 2010 március 12, péntek - 16:54

A Retriever Rescue Fajtamentő Egyesületet ebben az évben is lehet támogatni az adó 1% felajánlásával.

Kicsi, ám lelkes csapatunk azt a célt tűzte ki magának, hogy a gazdátlan retrievereknek gazdát keres, az elveszetteket megtalálja, és a megtaláltakat hazajutatja a gazdihoz. Biztosan Te is hallottál már mindenféle rémtörténeteket kidobott, elhagyott vagy megkínzott kutyákról. Sajnos ezek a történetek retrieverekkel is előfordulnak és ilyenkor igen erős lélek, kitartás, sok idő és egy kisebb vagyon szükségeltetik, hogy újra boldog mosolygó kutyaszemeket lássunk, ha egy-egy védencünkre nézünk. Szerencsére vannak 'egyszerűbb' esetek is, de minden egyes kutya egy külön történet, egy egyedi személyiség. És hogy mégis hogy bírjuk, miért csináljuk?

Íme, ezért dolgozunk:

Mivel önállóan még nem jogosult erre egyesületünk, ezért a tavalyi megállapodáshoz hasonlóan a Lelenc Kutyamentő Egyesülettel gyűjtünk a gazdátlan retrieverek ellátására. 

Támogatásod előre is köszönjük!
Lelenc Kutyamentő Egyesület adószáma: 18706244-1-13 

A megállapodásról bővebben itt lehet olvasni :http://www.retrieverhelp.hu/index.php?id=7
A tavalyi évben az ily módon kapott támogatás tette lehetővé, hogy a mentendő retrievereket folyamatosan felkarolva és elhelyezve segíteni tudunk nekik. Szeretnénk, ha ez ebben és a követező évben is így lenne.


Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Gyömrő

kutya gazdit keres
Budapest

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Újtikos