bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor

Fórum

kutyaŐR

Oldal: 1/1, Össz: 3 bejegyzés | összes téma
2011-03-30 11:10
# 3

Sziasztok!
Nekem is van macsekom és állandóan elkódorog. Szegényt májusban meg is mérgezte (valószínűsíthetően) a köcsög szomszédom. Ugyanis mindig hozzájuk jár a teraszra napozni. Pár hete vettem a Pólusban egy nyomkövetőt és ennek segítségével jöttem rá, hogy valószínű a szomszédom volt, hiszen a macsek egész nap ott tanyázik náluk. Ha ezzel segítek neked Cicó1, azt hiszem kisállatőr a neve. Pontosan nem tudom mert kidobtam a dobozát. Láttam vmi weboldalt is, de nem jut eszembe a címe, szerintem keress rá arra google-ban, hogy kisállatőr... vagy vmi hasonlóra.

üdv:Peti

2011-03-28 18:08
# 2

Szia Ákos! Nekem Cicám van. Sajnos szeret eltünedezni. Tudnál nekem abban segíteni, hogy van-e macskás verzió? Vagy a Kutyaőr jó macskákra is? köszönöm a segítséget! hallott már valaki más is erről? lehet csak én vagyok lemaradva

2011-03-27 21:51
# 1

Sziasztok! Van egy jeladós kutyaőrünk otthon, és így nem szökik meg a kutyusunk. Érdekességnek írom, mert láttam hasonló cipőben jártam néhányatokkal. Nekem jó szolgálatot tesz, biztonságban tudom a kutyusomat, meg a jeladó segít megtalálni is. Üdv: Ákos

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Üllő

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Csobánka

kutya gazdit keres
Budapest