Kedves Nyuszi!
Én napi 6-8 órában a menhelyeket böngésztem, úgy találtam rá!
Ne add fel az biztos!
Írd meg, honnan veszett el, és
küldj képet a kutyusodról, keresem majd én is /adriennke70@gmail.com/-ra!
további oldalak amiket néztem, a kutyus fajtájának honlapja
-elvesztem.hu, ha Bp. érdemes nézni az Illatos úti menhelyet, de azt sűrgősen!
14 napig tartják bent! Írj gyorsan több információt, hogy többet tudjak segíteni.
Adrienn
Kedves Adrienne1!
Én is hasonló cipőben járok, mint te voltál. Eltűnt a kutyám. Már több, mint 2 hete. Szinte már mindenhol kerestem, plakátoltam, de sehol nem találom. Tudnál esetleg valamilyen tanácsot, tapasztalatot adni? Nagyon várjuk haza.
köszönöm szépen
Nagyon nagyon sok erőt és kitartást kívánok!!! Nem szabad feladni!!!
Nagyon szépen köszönöm a menhelyesek, állatotthonosok pozitív hozzá állását!!!
Mindent köszönök a hihetetlen segítőkészséget Nagyon köszönöm!!!! Főleg a SEGÍTŐ KÉZ ALAPÍTVÁNYNAK!!!!...és főnökasszonyának!!! Na ez elszánt lelkiismeretes nem tudom, hogy munkának vagy az állatokhoz való szeretet vezérli, de inkább az utóbbit gondolom, és a kollégák is akik szintén úgymond "lelkiismeretesen ember számba" veszik a kutyákat".... és bocsánat, hogy kiírom az illatos út is biztos lelkiismeretes nem tudom, és a többi frissítés mentes állatotthon akin ha múlik biztos nincs meg a kutyám!!! Lufikám megkerült 13 nap után, nem kis megpróbáltatottság után itt van végre. Bórdái kilátszanak, minimum 10 kg-ot fogyott mindentől fél, bántották, Bicskén tűnt el, Budakeszin fogták be (nem könnyen), és én vagyok a legboldogabb és a leghálásabb, hogy itt van velem!!!!!
Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!