bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor

Fórum

Köszönöm

Oldal: 1/1, Össz: 3 bejegyzés | összes téma
2011-02-03 18:09
# 3

Kedves Nyuszi!

Én napi 6-8 órában a menhelyeket böngésztem, úgy találtam rá!

Ne add fel az biztos!

Írd meg, honnan veszett el, és

küldj képet a kutyusodról, keresem majd én is /adriennke70@gmail.com/-ra!

további oldalak amiket néztem, a kutyus fajtájának honlapja

-elvesztem.hu, ha Bp. érdemes nézni az Illatos úti menhelyet, de azt sűrgősen!

14 napig tartják bent!  Írj gyorsan több információt, hogy többet tudjak segíteni.

Adrienn

2011-02-03 16:10
# 2

Kedves Adrienne1!

Én is hasonló cipőben járok, mint te voltál. Eltűnt a kutyám. Már több, mint 2 hete. Szinte már mindenhol kerestem, plakátoltam, de sehol nem találom. Tudnál esetleg valamilyen tanácsot, tapasztalatot adni? Nagyon várjuk haza.

köszönöm szépen

2011-01-06 00:58
# 1

Nagyon nagyon sok erőt és kitartást kívánok!!! Nem szabad feladni!!!
Nagyon szépen köszönöm a menhelyesek, állatotthonosok pozitív hozzá állását!!!
Mindent köszönök a hihetetlen segítőkészséget Nagyon köszönöm!!!! Főleg a SEGÍTŐ KÉZ ALAPÍTVÁNYNAK!!!!...és főnökasszonyának!!! Na ez elszánt lelkiismeretes nem tudom, hogy munkának vagy az állatokhoz való szeretet vezérli, de inkább az utóbbit gondolom, és a kollégák is akik szintén úgymond "lelkiismeretesen ember számba" veszik a kutyákat".... és bocsánat, hogy kiírom az illatos út is biztos lelkiismeretes nem tudom, és a többi frissítés mentes állatotthon akin ha múlik biztos nincs meg a kutyám!!! Lufikám megkerült 13 nap után, nem kis megpróbáltatottság után itt van végre. Bórdái kilátszanak, minimum 10 kg-ot fogyott mindentől fél, bántották, Bicskén tűnt el, Budakeszin fogták be (nem könnyen), és én vagyok a legboldogabb és a leghálásabb, hogy itt van velem!!!!!
Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

macska gazdit keres
Budapest

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Keszthely

macska gazdit keres
Sárvár