bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Örökbefogadás

Border collie - 1 éves szuka

Bonnie kutya gazdira talált!

Állat helye:
Bonnie 1 év körüli border collie szuka, aki testvérével Sisyvel együtt érkezett Mezőkomáromból. Általánosságban mindkét lányzóról elmondható, hogy idegenektől nagyon félnek, ugyanakkor kíváncsiak. Bizalmukat kicsit nehéz elnyerni, azonban akinek sikerül, azzal bújósak és pusziosztók. Bonnie a bizalmába avatott emberekkel (legyen az felnőtt vagy gyerek) kedves és türelmes. Kutyákkal, macskákkal barátságos. Jelenleg is több kutyával és macskával osztja meg hétköznapjait. Ideiglenes befogadói próbálják minél több ingernek kitenni, hogy oldottabb és elfogadóbb legyen új helyzetekben és idegen emberekkel. Ez elég lassú folyamat, melyhez a gazdinak sok türelemre lesz szüksége, de Bonnie érdekében ugyanakkor határozottnak és kitartónak kell lenni. Autóban szépen utazik, pórázon szépen sétál, bár ha a közelében mennek idegen emberek, akkor megijed. Kutyákkal szeret játszani, így nagy előny lenne, ha egy kiegyensúlyozott kutyatárs mellé kerülhetne, aki jó példát és stabilitást ad neki. Olyan gazdit keresünk számára, aki tud kezelni egy félős kutyát és nem óvja mindentől, hanem megmutatja neki, hogy az ismeretlen jó dolog. Lakásba, vagy legalább kinti-benti kutyusnak ajánljuk, hogy minél többet lehessen a gazdival és szerves része lehessen a hétköznapjainak. KUTYAISKOLAI SZOCIALIZÁCIÓ ÉS TANFOLYAM KÖTELEZŐ SZÁMÁRA. Oltva, chipelve, parazita mentesen és ivartalanítva várja türelmes gazdiját.Amennyiben az örökbefogadás mellett döntesz, kérjük hogy az Örökbefogadás menetéről szóló leírást olvasd el: http://britpasztorsos.wixsite.com/britpasztorsos/az-rkbefogads-menete Érdeklődni a 06-70/324-3403-as telefonszámon vagy a britpasztorsos@gmail.com e-mail címen lehet! Kérjük, ha teheted, támogasd a gondozásunkban lévő kutyák ellátását átutalással: Brit Pásztorkutya Fajtamentők Közhasznú Egyesülete CIB Bank Zrt. 10701506-67435368-51100005 vagy Paypalon keresztül: britpasztorsos@gmail.com
2017 szeptember 5.
Border collie - 1 éves szuka
Border collie - 1 éves szuka
Border collie - 1 éves szuka
Border collie - 1 éves szuka
Border collie - 1 éves szuka
Border collie - 1 éves szuka
kozgaby  re: Rozi #1
2017-09-19 21:09
# 2

Kedves Rozi,

igen, ahogy Anita mondta is, Bonnie előélete szükségessé teszi a kutyaiskolába járást, sajnos olyan körülményei lehettek korábban, ami miatt ettől nem tudunk eltekinteni. 
Amennyiben szeretné, várólistára tudjuk tenni, és amint lesz olyan kutyánk, akinek Ön érzésünk szerint jó lenne, értesíteni fogjuk. 

Üdvözlettel, a Brit Fajtamentés Csapata

2017-09-19 20:35
# 1

Üdvözletem!

Ez a kutyus valami nagyon cuki! Már felvettem a kapcsolatot a Fajtamentéssel egy bemutatkozó mail formájában,  mert ilyen kutyát szeretnénk a már meglévő keverék, ivartalanított kiskutyánk mellé, mert a 3 cica mellett néha azt hiszi, hogy ő is az.

A fajtamentéstől nagyon kedves választ kaptam Anitától, viszont azt írta, hogy jelenleg nincs örökbe fogadható, nyugis kutyus.

Szeretném megkérdezni, hogy ha normál családi környezetbe kerülne ez a drágaság, kertes házba, benti tartással, mindenképpen szükség van a hirdetésben feltüntetett kikötésre, miszerint: "KUTYAISKOLAI SZOCIALIZÁCIÓ ÉS TANFOLYAM KÖTELEZŐ SZÁMÁRA". ?

Megtisztelő választ várva, üdvözlettel. Róbert Rozi

A szervezet további gazdit kereső állatai: 49 db.
Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Balatongyörök

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Budapest