bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Gazdit keresek!

Keverék - fiatal szuka, ajándékba ingyen elvihető!

Foltoska kutya gazdira talált!

GAZDIT KERES Foltoska, ez a bájos, fiatal, bújós, játékos kutyalány. Kedves, barátságos, kis-közepes méretű, 2-3 év körüli kutyus, aki 2015. februárjában vecsési kóborkaként megjárta Aranyi sintértelepét is, ahonnan állatbarátok összefogásával menekült. Jelenleg kinti-benti tartással, ideiglenes befogadónál várja végleges, szerető családját. Szobatisztasággal nincs különösebb gondja, ügyesen jelez, ha ki kell mennie. Feleslegesen nem ugat, férfiaktól kicsit még tart, gyerekeket imádja. Más kutyákkal jól kijön, a cicákkal viszont - jelenlegi ideiglenese tapasztalatai szerint - nem felhőtlen a viszonya. Pórázon szépen vezethető. Foltoska oltva, chipelve és már ivartalanítva várja az Igazi Gazdi jelentkezését, akinél családtagként lelhetne végleges otthonra.
Kacsolat adatai törölve  |  Vecsés
2015 július 27.
Keverék - fiatal szuka
Keverék - fiatal szuka
Keverék - fiatal szuka
Keverék - fiatal szuka
Keverék - fiatal szuka
Keverék - fiatal szuka
2015-07-31 09:52
# 3

Köszönöm Rita,

Nagyon gyerekbarátnak es jólelkű kutyusnak látszik a képeken , Mindenképp várom a visszajelzést ha nem viszik el Foltost:) 

2015-07-31 08:45
# 2

kedves Kira,
a kutyus még megvan, de szombaton lesz az első ismerkedő találkozó egy gazdijelölttel. A jövő hétre/héten dől el, hogy gazdisodik-e Foltoska (ha mindkét részről minden rendben van) vagy továbbra is keressük neki az Igazit. Ha érdekli a kutyus, akkor beszéljünk majd a jövő héten.
üdv,

Rita

2015-07-31 00:11
# 1

Szép estét!megvanmég a kutyus? :)

A felhasználó további gazdit kereső állatai: 33 db.
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Miskolc-Szikszó

kutya gazdit keres
Tiszaújváros

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Üröm

kutya gazdit keres
Érd